Dobeles novads, Tērvetes pagasts, Beķeri
Reģ.Nr.: 48503003380
PVD numurs: 009356
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Trešdiena 11:00 - 22:00
Ceturtdiena 11:00 - 22:00
Piektdiena 11:00 - 22:00
Sestdiena 11:00 - 22:00
Svētdiena 11:00 - 22:00
QR Kods

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SILĀRES

Alus darītava Zoltners ir divdesmit gadu garumā izlolots sapnis. Tas ir mūsu dzimtas vārds, tāpēc brūvēšana ir goda lieta – tā, lai šo alu vienmēr ar lepnumu varētu celt arī savā galdā. 

Zemgalē nav pieņemts lietas sasteigt, graudi nobriest lēnām. Arī Zoltners ir radīts, lai to baudītu nesteidzīgi. Kopā ar labu ēdienu un sarunām – izgaršojot katru malku. Mūsu piedāvātās alus šķirnes niansēti papildina gan gaļas, gan zivju ēdienus, radot veselīgu izaicinājumu vīnam.

Zoltners alus nopērkams visā Latvijā - kā speciālizētos izlejamā alus veikalos, tā dažos no labākajiem restorāniem. Ar precīzu vietu sarakstu var iepazīties zoltners.lv

Zoltners – restorāns, viesnīca un alus darītava – dibināts 2015.gadā. Zoltners nes saimnieka vecvectēva vārdu, kas apliecina atbildību un personisku attieksmi pret katru detaļu šajā īpašumā. Zoltners ir saimnieku - Valtera un Gunitas Brusu izsapņota un izauklēta mājvieta izcilai atpūtai. Ilgus gadus ceļojot, ir apzināts, kāda vide spēj darīt prieku, sniedz spēku un iedvesmu. Savukārt daudzu gadu pieredze, apsaimniekojot Zemgales labības laukus, rūdījusi iekšējo spēku un pacietību darīt lietas nesasteidzot, bet pa īstam.

Zoltners. Vieta ar atmosfēru. Lielisks restorāns, lauku miera piesātināta viesnīca un oriģināla alus darītava teiksmainākajā Zemgales novadā, Tērvetē. Zoltners 2020.gadā atvēris vēl vienu viesnīcas ēku un šķūni pasākumiem ar viesu skaitu līdz 100 personām. Viesnīca nu var uzņemt 60 viesu. Zoltners restorānu raksturo Ziemeļeiropas garšu kombinācijas no labākā, ko sniedz Zemgales lauki. 

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Ēdināšana un banketi Semināri Meistarklases

Pieejamie produkti

Zoltners Oriģinālais

Biezas putas, tumša dzintara nokrāsa, iesalains aromāts ar nelielu karameles akcentu. Blīvums – 13%, alkohola saturs 5,3% no tilpuma.

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Zoltners Tumšais

Biezas putas, tumša dzintara un kastaņu nokrāsa, iesalains aromāts ar nelielu karameles un maizes piedevu. Blīvums – 15%, alkohola saturs 5,7% no tilpuma.

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā