Jelgavas novads, Glūdas pagasts, Industriālais parks, Nākotne
Reģ.Nr.: 48503026523
PVD numurs: 072803
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējās pieteikšanās
QR Kods

SIA DABAS DOTS

SIA "Dabas Dots" ir bioloģiski sertificēts uzņēmums (Sertifikāts: 05-050-2018/P-03), kas pārstrādā augļus un ogas, ražojot  D’Tea jeb DIVINE TEA. Produkcija iegādājama Rimi, Virši, Narvesen, Stockamnn, SKY .

Mēs esam godīgi un rūpīgi ražojam mūsu produkciju. Mēs nekonkurējam ar krāsainajiem un saldajiem dzērieniem. Mēs ražojam dzērienus cilvēkiem, kuri dzīvo tīri, kuriem ir svarīga veselība, garša un attieksme pret dabu. 

Mēs zinām, ka garšīgs var būt arī veselīgs, tādēļ izmantojot Ziemeļu pļavās augušos augus un ogas, mēs piešķiram saviem produktiem izcilu garšu. Ražojot produktus mēs izmantojam tikai īstas sastāvdaļas. Nē – sīrupiem un koncentrātiem. Mēs reāli spiežam sulu, vāram tēju un iepakojam to pēc iespējas videi draudzīgākā iepakojumā. Sadarbojoties ar zinātniekiem, mēs katru produktu izstrādājam ar īpašu gādību un uzmanību pret mūsu patērētāju. Roku darbs. Inovatīvs iepakojums un produktu koncepts. 100% dabīgs. Ar lielāko prieku atbalstām vietējos ražotājus, tādēļ liela daļa mūsu izejvielu tiek iepirkta no vietējiem zemniekiem. Mums svarīgākais ir produkta kvalitāte un izcilā garša, tādēļ mēs rūpīgi atlasām izejvielas un sadarbojamies tikai ar drošiem piegādātājiem.

Uzņēmums dibināts 2016. gada 15. jūnijā. Dibinātājs Rolands Briņķis, inovatīvu pārtikas produktu ražošana, pieredze tirdzniecībā un zīmolu veidošanā. SIA "Dabas Dots" saņēmis LŌfficiel (Signe Meirāne) apbalvojumu 2019. gadā par izcilu Latvijas garšu kopšanu. Atbraucot pie mums, blakus ēkā var apskatīt rūpnīcas “Sarkanā Zvaigzne” mopēdu kolekcija un antīko mantu muzeju.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Pārstrādes pakalpojumi Tehnikas pakalpojumi

Pieejamie produkti

Tējas dzēriens

Dabīgs tējas dzēriens no zāļu tējas un ogu sulas

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Sulas

Dabīgs tējas dzēriens no zāļu tējas un augļu, ogu sulas

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Kvalitātes zīmes