Ogres novads, Rembates pagasts, Ozolkalni, Taigas
Reģ.Nr.: 11048111038
PVD numurs: 072438
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas pieteikšanās
QR Kods

Ainārs Stuglis

Zemenes jau no agra pavasara līdz vēlam rudenim, rudens un vasaras avenes, rabarberi un uz priekšdienām lielogu dzērvenes, visu produkciju var iegādāties tikai uz vietas.

Mūsu saimniecības zemeņu audzēšana aizsākās 2013. gadā. Zemenes sākām audzēt, jo Latvijā zemeņu nekad nav izaudzēts pietiekami daudz, bet, darbojoties ar zemenēm, tas pamazām pārauga par sirdslietu ne tikai biznesu. Saimniekošana vairāk ir kā hobijs, kas sagādā prieku un gandarījumu par paveikto. Kaut gan mūsu saimniecība atrodas Ķeguma novadā, stratēģiski svarīgā vietā - līdzās ceļam uz Lielvārdes lidlauku - NBS gaisa spēku aviācijas bāzi, sevi uzskatām par lielvārdiešiem. Pirmie 10000 frigo stādu 0.3 ha platībā tika iestādīti 2012. gada 2. augustā, un pirmās zemenes bija pēc 60 dienām 2.oktobrī. Pakāpeniski tika palielinātas zemeņu platības. Izmēģinājuma rezultātā izvēlētas piemērotākās šķirnes augšanas apstākļiem un sezonalitātei, kas pagarina realizējamās produkcijas laiku - gan agrāk pavasarī, gan vēlāk rudenī. 2017. gadā iestādītas zemenes segtajās platībās tuneļos, līdz ar to zemenes var iegādāties jau maijā.

Viennozīmīgi varam citēt klienta vārdiem – "garšo kā omītes dārzā", jo audzētas ar mīlestību.

Iespējama pašlasīšana (sezonai, pieejamajām šķirnēm, darba laikam un cenām sekojiet Facebook). Vēlams pirms braukšanas piezvanīt un pārliecināties vai šajā dienā ir iespējama pašlasīšana, kā arī ierasties ar saviem traukiem.

Papildus iespējas

Tirgo uz vietas saimniecībā Pašlasīšana

Pieejamie produkti

Zemenes

Produkts pieejams - Sezonāli Vairumā

Avenes

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Rabarberi

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā