Jelgavas novads, Vilces pagasts, “Liepiņas”
Reģ.Nr.: 18079110048
PVD numurs: 073769
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas pieteikšanās
QR Kods

Liepiņmuižas medus

Viss aizsākās, kad es, Kārlis Bolmanis, mantoju dzimtas mājas, iegādājos pirmās bišu saimes un sāku pašmācības ceļā apgūt biškopības pamatus. Jelgavas novada, Vilces pagastā, Svētes upes krastos, 2015. gadā tika izveidota Liepiņmuiža un jau 2017. gadā sākām aktīvi piedalīties dažādos gadatirgos visā Latvijā., iegūstot arī Latvijas Biškopības biedrības titulu “Jaunais Biškopis 2017”. 

Pateicoties medus konfekšu izveidei sadarbībā ar Jelgavas "Karameļu darbnīcu", 2019.gadā ieguvu Biznesa inkubatora specbalvu Jelgavas novada rīkotajā konkursā “Uzņēmēju gada balva 2019”.  Tajā pašā gadā Liepiņmuižas etiķete saņēma arī skatītāju Simpātiju balvu Biškopības biedrības vasaras saietā. Esam ieguvuši arī preču zīmi - Jelgavas novada “Vietējais ražotājs - novada lepnums”. Liepiņmuižas bites, projekta "Jumta bites" ietvaros, jau otro gadu mājo arī uz Rīgas Latviešu biedrības nama jumta, ievācot Vērmanes dārza liepu medu.
Savas bites dravojam Jelgavā un Jelgavas novadā, vedam tās ganībās arī citviet Latvijā. Esam ieguvuši ES atbalstu biškopības iekārtu iegādei un saimniecības paplašināšanai. 
Sadarbojamies ar citiem Latvijas mājražotājiem un uzņēmumiem, lai piedāvātu saviem klientiem interesantu un plašu produkcijas klāstu. Jau no 2020. gada piedāvājam ekskursijas, kurās var nodegustēt mūsu produkciju, apskatīt saimniecību un aplūkot bišu saimes darbībā arī no stropa iekšpuses. 
Esam sastopami dažādos lielākos un mazākos tirdziņos visā Latvijā. Ar mums sazināties var facebook.com/liepinmuiza. Piedāvājumā ne tikai medus produkti, bet arī  divu veidu medus ziepes: ar liepziediem, ar piparmētru un dažādas vaska sveces.

Bezmaksas piegādes Jelgavas novadā, Jelgavā un Ozolnieku novadā. 

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Semināri

Pieejamie produkti

Medus

Pieejams gan dažādu ziedu medus, gan arī monoflorais medus

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Medus maisījumi

Piedāvājam medus maisījumus ar dažādām ogām un garšaugiem

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Ziedputekšņi

Piedāvājam žāvētus ziedputekšņus

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Bišu maize

Piedāvājam žāvētu bišu maizi (rudens-ziemas sezonā)

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Medus konfektes

Piedāvājam medus konfektes ar medu un ar medu un propolisu

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Dāvanu komplekti

Piedāvājam dažādus dāvanu komplektus

Produkts pieejams - Sezonāli Vairumā