Siguldas novads, Sigulda, Rūsiņa iela 11
Reģ.Nr.: 42103091241
PVD numurs: 078784
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Lūgums iepriekš saskaņot savu vizīti
QR Kods

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Siguldas zefīrs

SIA Siguldas zefīrs ir pavisam jauns, 2019.gadā dibināts uzņēmums – mājražotājs, kas ražo dabīgus ogu, augļu zefīrus un maršmelovus bez konservantiem un garšas pastiprinātājiem. Ogas un augļi tiek iepirkti no vietējām Vidzemes reģionā esošajām saimniecībām un privātiem audzētājiem.

Kā papildus produkts ir izsmalcinātais franču mandeļu cepums – macarons, kurus klienti ir ļoti iecienījuši. Visi produkti ir roku darbs.
Produkcija tiek iepakota vizuāli skaisti noformētās kastēs ar lodziņu, kā arī ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko produktu komplektu veidu un daudzumu kastē. 2019. gada nogalē uzņēmumam tika piešķirta preču zīme Radīts Siguldā.

Produktus var iegādāties, veicot pasūtījumu Facebook mājas lapā vai sazinoties telefoniski. Regulāras piegādes tiek nodrošinātas ne tikai Siguldā, bet arī Rīgā.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā

Pieejamie produkti

Zefīri no Latvijā audzētiem augļiem un ogām

Dabīgi zefīri no Latvijā audzētām ogām un augļiem, nesatur konservantus, garšas pastiprinātājus un krāsvielas. Iespējama iegāde mazumā un vairumā.

Produkts pieejams - Uz pasūtījumu Vairumā

Maršmelovi

Dabīgi maršmelovoi no Latvijā audzētām ogām un augļiem, nesatur konservantus, garšas pastiprinātājus un krāsvielas. Pieejami kā mazumā tā vairumā.

Produkts pieejams - Uz pasūtījumu Vairumā

Makarūni

Macaron cepumi no augstvērtīgām izejvielām. Iespējama iegāde kā mazumā tā vairumā.

Produkts pieejams - Uz pasūtījumu Mazumā