Tukuma novads, Jaunpils pagasts, Jaunpils pienotava
Reģ.Nr.: 40003340879
PVD numurs: 001975
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Pirmdiena 08:00 - 17:00
Otrdiena 08:00 - 17:00
Trešdiena 08:00 - 17:00
Ceturtdiena 08:00 - 17:00
Piektdiena 08:00 - 17:00
QR Kods

Akciju sabiedrība Jaunpils pienotava

Piena pārstrādes uzņēmums A/S „Jaunpils pienotava” dibināta 1912.gadā un veic pilnu piena pārstrādes ciklu – piena sagādi, pārstrādi, piena produktu ražošanu un realizāciju.  Lai gan uzņēmuma īpašnieki laika gaitā ir mainījušies, no 2008. gada uzņēmuma īpašnieks ir lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība "Piena Ceļš".

Ražoto produktu klāsts ir ļoti daudzveidīgs – krējums, biezpiens un sieri, deserti. Visa produkcija tiek pagatavota no augstas kvalitātes izejvielām – piena, kas nāk no Latvijas laukiem.Ražojot produkciju tiek ievēroti un uzlaboti visi tehnoloģiskie procesi, lai produkts pārstrādes laikā ne tikai saglabātu savu vērtību, bet pat uzlabotos tā garša un uzturvērtības.Uzņēmumā ir izveidota pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēma,atbilstoši ISO 22000 standarta prasībām.

Joprojām ir saglabātas un koptas senās tradīcijas ražojot Jāņu sieru, kurš ir sertificēts,atbilstoši shēmas”Garantētā tradicionālā īpatnība”prasībām un 2019. gadā ar Atzinības rakstu godināts kā „Gardākais Jāņu siers” tautas balsojumā. Uzņēmuma saimniekošanas metodes atbilstošas jaunām, modernām tehnoloģijām, katru gadu investējot savus un ES līdzekļus. Uzņēmumā ražoto produktu galvenā vērtība ir kvalitāte, svaiga, dabīga produkcija.

Ārpus saimniecības nopērkami produkti uzņēmuma veikalos Piņķos,Kauguros,Jelgavā,Dobelē,Saldū,Kuldīgā, Lielveikalos - „Maxima”, „Rimi”, „Sky”, „Stockaman”, LATS tīkla veikalos, ELVI, TOP veikalos.

Jaunpils produkti ir iekarojuši ne tikai Latvijas tirgu. Mūsu produkti tiek eksportēti pa visu Eiropu, kā arī ASV, Singapūru, Izraēlu un Austrāliju.

Lai attīstītu un palielinātu ražošanas jaudas, 2019.gadā tika pieņemts lēmums par apvienošanos ar Igaunijas piensaimnieku kooperatīvu E-piim, kas apvieno 143 piena ražotājus, tādējādi izveidojot pirmo Eiropas kooperatīvu Austrumeiropā (Societas cooperativa Europaea). 

Papildus iespējas

Pieejama piegāde

Pieejamie produkti

Skābais krējums

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Biezpiens

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Kefīrs, rūgušpiens, paniņas

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Siers (svaigais un nogatavināts)

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Sviests

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā