Valmieras novads, Rūjiena, Upes iela 5
Reģ.Nr.: 44103057131
PVD numurs: 005191
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas vienošanās
QR Kods

SIA Rūjienas saldējums

Rūjienas Saldējuma ražotne pirms daudziem gadu desmitiem radīta, īstenojot vietējo piensaimnieku dullāko sapni. Pirms tam te bijusi lielākā pienotava Baltijā. Kā arī, saldējuma ražotne aizvien vēl darbojas leģendārajās telpās, turot godā tradīcijas. Rūjienas Saldējums gadu gadiem ražojis īstu saldējumu no piena un krējuma, izmantojot dabīgas, riktīgas izejvielas. Jaunums - Minimelts ir unikālas saldējuma bumbiņas, kas izgatavotas no svaiga piena, sviesta un krējuma, izmantojot tikai dabīgas krāsvielas. Īpašo  bumbiņu formu iegūst ar patentētu ražošanas metodi ar šķidro slāpekli, līdz ar ko bumbiņas tiek ražotas -197 grādu pēc Celsija temperatūrā. 

Iegādāties produkciju var uz vietas, ražotnē; internetveikalā https://veikals.rujienassaldejums.com/ , kā arī lielākajos Latvijas veikalos. Kurjerpiegāde Rīgas, Cēsu, Valmieras un Jūrmalas rajonos, citviet Latvijā sūtām ar "Omniva" pakomātu starpniecību.

Rūjienas Saldējums ir stāsts par sapņiem un duku tos īstenot. Īstenot pēc labākās sirdsapziņas.

Laipni aicināti  apciemot Rūjienas saldējuma fabriku un degustēt mūsu ražotos gardumus! Pieteikties un saņemt sīkāku informāciju var, zvanot uz tālruni +371 29403494 . Iepriekšēja pieteikšanās vismaz 2 dienas iepriekš obligāta. Cena no personas 5.00 eur. Minimālais grupas lielums- 5 cilvēki. Lai gardi!

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas

Pieejamie produkti

Vafeļu konusi ar pildījumiem

Ar brūkleņu, aveņu, dzērveņu, zemeņu, iebiezinātā piena saldējuma pildījumu

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Vafeļu glāzītes

Ar plombīra, šokolādes, rozīņu, bārbeles saldējuma pildījumu

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Saldējuma tortes

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Minimelts, saldējuma bumbiņas

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā