Ogres novads, Ogre, Akmeņu iela 45
Reģ.Nr.: 43603070857
PVD numurs: 074091
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Pirmdiena 10:00 - 16:00
Otrdiena 10:00 - 16:00
Trešdiena 10:00 - 16:00
Ceturtdiena 10:00 - 16:00
Piektdiena 10:00 - 16:00
Sestdiena 12:00 - 17:00
Svētdiena Slēgts
QR Kods

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Manas Garšas

Piedāvājam plašu garšvielu, garšaugu, piparu (ap 50 veidu), nerafinētu cukuru, tējas augus un vairāk nekā 20 veidu sāli – kopā mūsu sortimentā ap 200 tīru izejvielu. No šīm izejvielām paši gatavojam unikālus garšvielu maisījumus pēc savām receptēm. Manas Garšas pamatā darbojas kā internetveikals www.manasgarsas.lv un piegādes klientiem veic ar Omniva starpniecību. Taču jau pāris gadus blakus ražotnei Ogrē atrodas arī ražotnes veikaliņš, kurā var iegādāties visu mūsu sortimentu. Norēķināties var gan skaidrā naudā, gan ar bankas karti, gan ar pārskaitījumu.  
Mūsu produkti vēl iegādājami Stockman, Rimi Klēts, MūsMājas, Lāču maizes veikali, Ieber.lv Cēsīs, Kuule Kuldīgā, Latvijas Pērles veikalos, kā arī citos mazākos veikaliņos visā Latvijā.
Uzņēmums dibināts 2015. gadā, taču pēc iekšējās krīzes tas atkārtoti un aktīvi, kā arī citā sastāvā, darbību atjaunojis 2017. gadā. Manas Garšas saimnieces ir radinieces Baiba un Rūta Grīnbergas, taču bez viņām kolektīvā ir vēl divi darbinieki. Uzņēmums piedāvā svaigi gatavotus garšvielu maisījumus pēc Baibas (sertificēta uztura speciāliste) receptēm, kā arī piedāvā garšvielu iepazīšanas un kombinēšanas meistarklases un nodarbības kolektīviem un jebkuram citam ieinteresētu cilvēku pulciņam. Zīmols Manas Garšas Latvijā atpazīstams ar savu pievilcīgo garšvielu iepakojuma dizainu – stikla kolbiņām, kuras iemīļotas kā dāvanas gan individuāliem gaviļņiekiem, gan korporatīviem klientiem. 
Lepojamies ar savu produktu kvalitāti, vienmēr svaigi maltām garšvielām, attieksmi pret klientiem un mūsu pašu aizrautību, izglītojot cilvēkus garšvielu lietošanas jautājumos. Uzņēmumam ir bioloģiskās lauksaimniecības produktu pārstrādes sertifikāts.
Pašlaik uzņēmumā viss ir tikai roku darbs, izmantojot vienīgi nelielas dzirnaviņas garšvielu malšanai. Tā kā apkalpojam pamatā individuālos klientus, ražojam visu nelielus daudzumus, lai produkcija vienmēr būtu svaiga un aromātiska. Mūsu mājas lapā katram klientiem ir iespēja izveidot savu unikālo garšvielu maisījumu! Klients to virtuāli uztaisa, iesūta mums šo pasūtījumu un pretim saņem tieši tādu produktu, kādu ir vēlējies -svaigi gatavotu, pēc paša izstrādātas receptes! Produktus fasējam ar foliju izklātās papīra paciņās, lai aromāts turētos svaigs pēc iespējas ilgi.  Pie mums ražotnes veikaliņā katru darba dienu, kā arī sestdienās, iespējams nesteidzīgi izsmaržot un nodegustēt neparastus piparus, cukurus, dažādus svaigi gatavotus maisījumus. Ja ir vēlme, klients var uzmeistarot savu unikālo maisījumu (pēc iepriekšējas pieteikšanās). 

Svētku piedāvājumi: dažādu formu no ozola un oša koka darināti statīvi stikla kolbiņām, kas pildītas raibām Garšām. Koka statīvā iespējams glīti un kvalitatīvi iestrādāt Tevis izvēlēto logo vai kādu citu tekstu/ornamentu, tādējādi padarot dāvanu personīgāku un sirsnīgāku. Cena atkarīga no tā produkta, kas iepildīts kolbiņās. Lai pasūtītu personalizētu dāvanu komplektu vai uzzinātu citas nianses, aicinām sazināties, rakstot uz baiba@manasgarsas.lv. Daudzi mums jautā, vai sūtām šādas dāvanas arī uz ārzemēm. JĀ! Varam nosūtīt, taču tad aicinām laicīgi veikt pasūtījumu.
Pieejami arī dažādi svētku tematikai atbilstoši garšu maisījumi dzērieniem, kūkām un vēl...

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Ēdināšana un banketi Semināri Pārstrādes pakalpojumi Meistarklases Svētku piedāvājumi

Pieejamie produkti

Ķimenes

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Gārsas pulveris

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Upeņu pulveris

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Cidoniju pulveris

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Rabarberu pulveris

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Ķiploku pārslas

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Ķirbju sēklas (lobītas)

Produkts pieejams - Sezonāli Vairumā

Kvalitātes zīmes