Mārupes novads, Mārupe, Gerberu iela 11
Reģ.Nr.: 06068212868
PVD numurs: 079095
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas pieteikšanās
QR Kods

Dabas saldumu maģija

Uzņēmums "Dabas saldumu maģija" darbojas jau kopš 2007. gada un to radījusi un vada Ilze Kupča, cepot kūkas jau ceturtajā paaudzē no mantotām receptēm. Saimniece piedāvā arī kūku gatavošanas meistarklases uz vietas un arī izbraukumos. Viņu sastapt var arī dažādos tirdziņos. 

Kopš 2011. gada "Dabas saldumu maģija" piedalās arī kūku konkursos Latvijā, godalgas iegūstot jau kopš 2013. gada - pārsvarā ieņemtas tiek pirmās trīs vietas.  Rimi Gardēžu konkursā plūkti uzvaras lauri kā "Labākā lauku torte Zemgales novadā", pārstāvot Zemgali, uzvarētāju tituls gūts arī Staburadzes konkursā, Latgales konkursā "Reģionā lauku torte" iegūta  3. vieta, Wild food festivālā 2017. gadā - 2. vieta 2017. , Cake festival - 3. vieta. Visgaršīgākās kūkas tituls saņemts Siera kluba rīkotajā konkursā.

Ilze Kupča bijusi arī žūrijā kūku konkursos Latvijā - Leģendu nakts ietvaros Svitenes muižā, Latviešu biedrības Īrijā rīkotajā kūku konkursā, konkursa "Rudzu ceļš" ietvaros Āraišu dzirnavās. Saimniece lepojas ar dalību šovā La Dolce Vita kopā ar Roberto Meloni, ar 2 kūku receptēm Signes Meirānes grāmatā "100 kūkas 1 svecīte"  un Roberto Meloni grāmatā.

Izdots arī kalendārs ar 12 kūku receptēm divās valodās. Esam kūku pārstāves Rīga Dinamo hokeja komandai jau ceturto sezonu un šobrīd top grāmatas 3 valodās, kā arī izstāde 21 kūka „Saredzi, sajūti, sagaršo”. 
"Dabas saldumu maģija" ir reģistrēts mājražotājs, kas gatavo pēc vecmāmiņas receptēm. Kūkas tiek gatavotas no zemnieku produktiem, tas ir roku darbs, garšā saglabājot ģimenes tradīcijas. Izmantojam dabīgus produktus, kas nesatur E vielas. 

Uzņēmuma produkcija nopērkama veikalā Tēriņu iela 55, Kalnciema kvartāls tirdziņā katru otro sestdienu, citos sezonas tirdziņos citās Latvijas pilsētās. Pieejami individuāli pasūtījumi. 

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Ēdināšana un banketi Meistarklases

Pieejamie produkti

Kūka

Kūkas no dabīgiem produktiem, no ģimenes mantotām receptēm.

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā