Mārupes novads, Babītes pagasts, Strēlnieki
Reģ.Nr.: 40101001457
PVD numurs: 025871
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc ieprioekšējas vienošanās
QR Kods

Zemnieku saimniecība STRĒLNIEKI

Jāņa Bieranda zemnieku saimniecības „Strēlnieki” specializācija ir lielogu dzērveņu un augstkrūmu melleņu audzēšana, kā arī stādu pavairošana un konsultācijas lauku ierīkošanā potenciālajiem dzērveņu un melleņu audzētājiem. No pašu izaudzētās produkcijas ražojam sukādes un dražejas, sīrupus un nektārus, ievārījumus un želejas. Ražošanā tiek pielietotas pārstrādes tehnoloģijas bez karsēšanas, maksimāli saglabājot produktos dabīgo vērtību un aromātu.

Mūsu produkciju varat iegādāties saimniecībā uz vietas, Rīgā - veikalos Stockmann un RIMI Klēts.

Lepojamies ar savu pieredzi, pirmais lielogu dzērveņu lauks tika iestādīts 2001. gadā pēc divu gadu ilgiem lauka sagatavošanas darbiem. Pirmā raža, kas sasniegusi tirgu, ievākta 2005. gada rudenī. Līdztekus lauka apkopšanas darbiem - mēslošanai, ravēšanai, kūdrošanai un smilšošanai, saimnieks kopā ar speciālistiem konstruējis un pielāgojis saviem laukiem tehniku.

Mellenes, līdzīgi kā dzērvenes, satur ievērojami vairāk antioksidantu nekā citi augļi, kas tiek bieži lietoti uzturā. Antioksidanti palīdz izvadīt no organisma holesterīnu, stimulē sirds un asinsvadu darbību, samazina triekas iespējamību un attīra urīnceļus. Laboratorijās, veicot izmēģinājumus, ir pierādīts, ka, regulāri uzturā lietojot mellenes, tiek mazināti novecošanās simptomi. Tas, visticamāk, ir augstā antioksidantu līmeņa nopelns. Antioksidanti ir arī nozīmīgs aģents cīņā pret vēzi.

Papildus iespējas

Tirgo uz vietas saimniecībā Pašlasīšana

Pieejamie produkti

Dzērvenes

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Saldētas dzērvenes

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Mellenes

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Dažādu ogu ievārījumi un želejas

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Dažādu ogu sīrupi un nektāri

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Dažādu ogu sukādes un dražejas

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Dzērveņu, melleņu un aroniju tēja

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā