Rīga, Lidoņu iela 15-21
Reģ.Nr.: 40203171386
PVD numurs: 083791
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas pieteikšanās
QR Kods

SIA Pest Solutions

Šokolādes konfekšu, trifeļu, tāfelīšu mājražošana. Uzņēmējdarbība uzsākta 2020. gada oktobrī.
Mūsu stāsts sākas ar mīlestību pret šokolādi, bet it īpaši pret kvalitatīvu, svaigi gatavotu, un harmonisku savās garšas niansēs. Pirmsākumi mūsu attiecībām ar šokolādi meklējami jau pirms 17 gadiem, kad savas pirmās iemaņas darbā ar šokolādi apguva mūsu izcilā šokolādes meistarīte, strādājot uzņēmumā Emīla Gustava šokolāde. Savas uzkrātās zināšanas, pieredzi un jaunās idejas mūsu nelielā šokolādes komanda nolēmusi īstenot Rembatē, nelielā mājražošanā, piedāvājot šokolādes cienītājiem vissvaigākos un kvalitatīvākos šokolādes meistardarbus. Rembate ir mūsu šokolādes mājas, kurā ceram attīstīties, augt, iedvesmoties un iepriecināt mums apkārt tuvāk un tālāk esošos saldummīļus!
Ja vēlies iegādāties šo gardo šokolādi, tad sazinies Facebook Rembates Šokolāde un noteikti tiksi pie gardās šokolādes izlases. Produkcija pieejama arī Rubeņu veikalos Rembatē un Ogrē t/c Dauga. Piedāvājam piegādi maršrutā Rīga-Lielvārde, kā arī ar Omniva pakomātu starpniecību.

Svētku piedāvājums: vissvaigākā un gardākā konfekšu izlase, kurā mājo visdažādākās garšas- karameļu, beilija liķiera, kraukšķīgā piena šokolādes krēma, marcipāna, dzērveņu, piparkūku, kanēļa, mango un rūgtās šokolādes. Burvīgā dāvanu kastītē.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Svētku piedāvājumi Piegāde ar pakomātu

Pieejamie produkti

Šokolādes konfektes

Dažādu garšu asorti - karameļu, beilija liķiera, kraukšķīgā piena šokolādes krēma, marcipāna, dzērveņu, piparkūku, kanēļa, mango, rūgtās šokolādes, ingvera

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Šokolādes tāfelītes

Tāfelītes ar dažādām piedevām (rieksti, kaltētas ogas)

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā