Jēkabpils novads, Aknīstes pagasts, Vilkapurvi
Reģ.Nr.: 08056911708
PVD numurs: 074955
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas pieteikšanās
QR Kods

Ligita Elksnīte

Ligita Elksnīte mājražošanā darbojas kopš 2018. gada. Sākumā ar  ārstniecības augu tējām un augu sīrupiem, bet kopš 2020. gada darbība paplašinās, izveidota Zāļu un pirts sala. Tiek piedāvāti dažādi pirts rituāli, meistarklases tinktūru, augu eļļu gatavošanā, lekcijas par ārstniecības augu izmantošanu, degustācijas. Iespējama pelde āra kubulā, telšu vietas.
Ārstniecības augi tējām un sīrupiem tiek ievākti ekoloģiski tīrā vidē, viss ir roku darbs. Katram augam, kas aug viņas lauku mājas “Vilkapurvi” plašajā apkārtnē- mežā, pļavā, laukmalā, Ligita prot atrast pielietojumu. Viņa zina, kuros augos un kad visvairāk ir cilvēka organismam nepieciešamu vielu, kādu labumu var iegūt no augu pumpuriem, lapām, saknēm. Tāpēc produktiem izvēlēts zīmols “Sajūti dabu”. Ārstniecības augu sīrupi tiek gatavoti uz malkas plīts. Tāpat pirts rituāli tiek dažādoti izmantojot apkārtnē augošos augus. Klientam ir iespēja pašam ievākt augus un pagatavot gan pirts slotu gan augu skrubīti.
Saimniecības apmeklētājiem ir iespēja iet dabā un iepazīt ārstniecības augus, tos ievākt, piedalīties attiecīgajā sezonā veicamajos lauku darbos. Nakšņošanu var izbaudīt teltīs vai klētiņā.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Semināri Talkas saimniecībā Meistarklases

Pieejamie produkti

Dažādu augu Zāļu tējas

Dažādu augu Zāļu tējas

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā

Ārstniecības augu sīrupi

Ārstniecības augu sīrupi

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā