Jēkabpils novads, Saukas pagasts, ''Celmiņi'
Reģ.Nr.: 06066411169
PVD numurs: 068728
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējās pieteikšanās, arī sestdienās, svētdienās.
QR Kods

Gita Kļaviņa

Gitas Kļaviņas mājražošanas un tirdzniecības uzņēmums dibināts 2016. gadā ar mērķi ražot melnā plūškoka ogu un ziedu sīrupus un tējas, popularizēt melnā plūškoka ārstnieciskās īpašības, kuras tiek pētītas kopš 2000. gada. 2015 – 2016. gadā bija pārliecība, ka šis augs ir unikāls ārstniecības līdzeklis, kas jāpopularizē. No melnā plūškoka ziediem un ogām tiek gatavoti gardi līdzekļi labai veselībai, audzēti, ievākti un gatavoti Saukas dabas parkā : pārstrādāti sīrupos un izžāvēti tējās. G. Kļaviņa lepojos ar to, ka melnā plūškoka produktu lietotāju skaits ar katru gadu palielinās, un cilvēki, kas ir izjutuši šī auga unikālās ārstnieciskās īpašības kļūst par viņas draugiem.  Produktu īpašā vērtība :  ziedu un ogu produktus ( sīrupi, tējas) lieto saaukstēšanās, bronhīta, drudža, reimatisma, artrīta, nierakmeņu, herpes vīrusa ārstēšanai, kā sviedrējošu un diurētisku pretiekaisuma līdzekli, tie darbojas kā antioksidants, uzlabo asinsriti, plūškoka ogu produkti atvieglo gripas simptomus un samazina slimības ilgumu.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Semināri Piegāde ar pakomātu

Pieejamie produkti

Šobrīd pieejams

Melnā plūkoka ogu sīrups

Sīrupu var lietot saaukstēšanās, bronhīta, drudža, reimatisma, artrīta, nierakmeņu, herpes vīrusa ārstēšanai, kā sviedrējošu un diurētisku pretiekaisuma līdzekli. Darbojas kā antioksidants, uzlabo asi

Produkts pieejams - Sezonāli Vairumā
Šobrīd pieejams

Melnā plūškoka ziedu sīrups

Melnā plūškoka ziedu sīrupu lieto saaukstēšanās, bronhīta, drudža, reimatisma, artrīta, nierakmeņu, herpes vīrusa ārstēšanai, kā sviedrējošu un diurētisku pretiekaisuma līdzekli.

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā

Melnā pūškoka kaltētu, maltu ogu tēja

Veselīga melnā pūškoka kaltētu, maltu ogu tēja

Produkts pieejams - Visu gadu Vairumā
Šobrīd pieejams

Melnā plūškoka ziedu tēja

Veselīga melnā plūškoka ziedu tēja.

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā